Αρχική » ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΑ » ΕΤΟΙΜΑ SET » ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ SET 4CAM MIM
ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ SET 4CAM MIM
Νέο
ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ SET 4CAM MIM
ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ SET 4CAM MIM
Kωδικός 00353
Tιμές με Φ.Π.Α.347.20€
Προσθήκη στο καλάθι
Προσθήκη στα αγαπημένα
Σύγκριση

Περιγραφή

Περιλαμβάνονται στο πακέτο:

 

1 x  DVR-5504H αυτόνομο δικτυακό καταγραφικό 4 καναλιών τεχνολογίας H.264 με ανάλυση καταγραφής WD1 960H Real Time σε όλα τα κανάλια (25fps / κανάλι) και πλήρη υποστήριξη απομακρυσμένης παρακολούθησης μέσω PC (Internet) και SmartPhones (Android, Iphone και tablets). Με τεχνολογία Cloud (P2P) για εύκολη και γρήγορη σύνδεση στο δίκτυο, τόσο σε PC όσο και σε κινητά, καθώς και Free DNS Server. Διαθέτει υψηλής ανάλυσης HDMI καθώς και VGA και 4 κανάλια ήχου.

 

4 x Opsis OP-800D Έγχρωμη αδιάβροχη κάμερα οροφής, για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, μεταλλική, Vandal Proof, με αισθητήρα 1/3” Cmos 800TVL και ευρυγώνιο φακό 3.6mm για ευρύ οπτικό πεδίο. Διαθέτει 24 LED υπερύθρων για νυχτερινή λήψη σε αποστάσεις μέχρι ~20 μέτρα καθώς και τεχνολογία IR-Cut Off (αποκοπή υπερύθρων με μηχανικό φίλτρο) για καλύτερη πιστότητα εικόνας και χρωμάτων ημέρα και νύχτα.

 

4 x Καλωδιώσεις VDC-200 Έτοιμες καλωδιώσεις με βύσματα, μήκους 20 μέτρων έκαστη, κατάλληλα για την μεταφορά της εικόνας και της τροφοδοσίας των καμερών προς το καταγραφικό και το τροφοδοτικό αντίστοιχα. Δεν χρειάζεται ούτε να κόψετε, ούτε να κολλήσετε. Απλά συνδέστε και είστε έτοιμος.

 

1 x Τροφοδοτικό PKA12V4A-4WAY με έξοδο 12V DC ισχύος 4Α, το οποίο συνοδεύεται από καλώδίωση 4 εξόδων, για την τροφοδοσία των 4 καμερών του συστήματος παρακολούθησης. Περιλαμβάνει καλώδιο τροφοδοσίας για απευθείας σύνδεση στα 220V του δικτύου της ΔΕΗ.

 

1 καλωδίωση VGA για την σύνδεση του καταγραφικού σε τηλεόραση ή Monitor. Συγκεκριμένα, περιλαμβάνεται ένα καλώδιο CABLE-177/1.8 με βύσματα VGA Αρσενικό σε VGA Αρσενικό, μήκους 1,8 μέτρων, για σύνδεση σε τηλεόραση με αντίστοιχη είσοδο ή σε κάποιο μόνιτορ υπολογιστή, όπου θα μπορείτε να παρακολουθείτε είτε Live το καταγραφικό σας ή να δείτε τα αρχεία Video που έχουν καταγραφεί σε αυτό.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Eπικοινωνήστε μαζί μας
Kαταχώρηση